RING OSS - 031-781 24 52

Areamätning Västra Götaland

RING OSS - 031-781 24 52

Areamätning

Areamätning i Västra Götaland med drönare.

Areamätning i Västra Götaland, högt ovan mark eller djupt nere i tunnlar. Vi mäter inne i stan, ute på gatan eller ute på havet. Vi har bred rutin och stor erfarenhet av alla slags mätuppdrag, i alla slags väder. Kontakta oss om du behöver areamätning i Västra Götaland, vi tar uppdrag i hela länet!

Areamätning i Västra Götaland

För oss är mätuppdrag aldrig trista. Vi älskar det vi gör och är redo att hjälpa dig med areamätning i Västra Götaland. Vår huvudsyssla är byggmätning men vi erbjuder även andra tjänster, som projekteringsmätning och kontrollmätning – alltid med exakt precision!

7 av våra tjänster:

  1. Projekteringsmätning.
  2. Kontrollmätning.
  3. Volymberäkningar.
  4. Stomnätsmätning.
  5. Arbetsledning.
  6. Utstakning samt lägeskontroll.
  7. Areamätning med drönare.

Areamätning med nyaste tekniken

Vi kan areamätning i Västra Götaland och vi är även rutinerade inom arbetsledning och vana vid att samarbeta med utomstående aktörer och externa uppdragsgivare – oftast på nya arbetsplatser. Samtidigt ser vi till att hålla oss  uppdaterade kring teknik och utrustning. 

Vi använder oss av den senaste tekniken inom mätverksamhet när vi utför areamätning i Västra Götaland.

5 hjälpmedel vi jobbar med :

1. Totalstationer med enmansstyrning.
2. GPS med anslutning till SWEPOS nätverk RTK och digitalavvägare för precisionsavvägning.
3. Leicas nya instrument med viva för bästa resultat vid mätning med totalstation eller gps.
4. Bärbara datorer med programvaran Topocad från Adtollo för tolkning, redigering, beräkning av mätdata samt volymberäkningar.
5. Drönare.

Smidig areamätning i Västra Götaland

Drönare har blivit ett smidigt verktyg i våra mätares tjänst och används numera till areamätning i Västra Götaland. Areamätning med drönare går oftast fortare än mätning med totalstation, och möjliggör även areamätning i Västra Götaland på platser och i miljöer som är svårframkomliga. 

Areamätning i Västra Götaland med drönare går inte bara snabbare, det kan också bildra till större säkerhet, då vi kan mäta på till exempel tungt trafikerade vägar, stökiga byggarbetsplatser etc.

En drönare kan underlätta arbetsförhållandena på många sätt vid en areamätning i Västra Götaland. Drönare har kapacitet att mäta ett stort antal punkter och passar väldigt bra för att mäta större ytor och områden. Areamätning i Västra Götaland med drönare är ett ypperligt komplement till överiga mätmetoder. 

Även om vi använder den absolut senaste tekniken inom byggmätning och areamätning i Västra Götaland, och vi har över 25 års erfarenhet i branschen, så räds vi inte tumstocken om vi behöver den. Vi kan det mesta inom mätprecision och areamätning i Västra Götaland.

Hör av dig till oss om du vill ha mer information om areamätning i Västra Götaland!

 

 

Jobbar med areamätning i Västra Götaland.