RING OSS - 031-781 24 52

Areamätning Västra Götaland

RING OSS - 031-781 24 52

Om oss

Anlita oss för areamätning i Västra Götaland.

Vi på Mätprecision Göteborg är experter på mätning och mätteknik, och har över 25 års erfarenhet av byggmätning och areamätning i Västra GötalandKontakta oss om du behöver areamätning i Västra Götaland och/eller vill mäta lägenhet i Göteborg eller Västra Götaland

Bäst på areamätning i Västra Götaland

Vårt företag startade i mitten av 1990-talet och sedan dess är vi för det mesta ute hos våra uppdragsgivare och gör det vi är bäst på – byggmätning och areamätning i Västra Götaland. Vi utför areamätning i Göteborg och hela länet.

Vi arbetar främst med just byggmätning och areamätning i Västra Götaland, men tar även andra uppdrag som kräver mätprecision och kunskap inom mätteknik.

Vi erbjuder tjänster som:

  • Projekteringsmätning.
  • Kontrollmätning.
  • Volymberäkningar.
  • Stomnätsmätning.
  • Arbetsledning.
  • Utstakning och lägeskontroll.
  • Mätning med drönare.

Modern areamätning i Västra Götaland

Vi har en bred erfarenhet och stor rutin på alla slags mätuppdrag, i blandade miljöer och i olika slags väder. Mätuppdrag och areamätning i Västra Götaland är aldrig trist för oss, eftersom vi älskar det vi gör och har en god stämning i företaget – det tycker vi är en förutsättning för att kunna utföra ett gott arbete. 

Våra anställda består av både mångåriga mätexperter med lång erfarenhet och nyutexaminerade talanger som kommer direkt från de senaste utbildningarna. Vi använder den senaste tekniken och modernaste utrustningen på våra mätuppdrag och när vi utför areamätning i Västra Götaland.

Tveka inte att höra av dig om du behöver areamätning i Västra Götaland eller areamätning i Göteborg. Vi hjälper dig med kreativa lösning inom allt som handlar om mätteknik och areamätning i Västra Götaland!